bg-img
stripes

Volgens de laatste berichtgeving vanuit de Rijksoverheid is het vanaf 10 juli 2021 onder voorwaarden weer mogelijk om een evenement te houden voor de duur van maximaal 24 uur. Meerdaagse evenementen zijn tot 1 september 2021 niet toegestaan.

Dit betekent dat het Commissariaat voor de Media aanvragen voor een evenementenzender behorend bij een evenement dat maximaal 24 uur duurt in behandeling neemt. Aanvragen voor meerdaagse evenementen na 1 september 2021 worden aangehouden tot nadere berichtgeving vanuit de Rijksoverheid.

Aanvragen voor evenementenzenders kunnen worden ingediend via evenementen@cvdm.nl. Voorwaarden om een aanvraag voor een evenementenzender in te dienen en het aanvraagformulier zijn te vinden op de pagina Toestemming evenementenzender aanvragen.

Het Commissariaat behandelt en beoordeelt iedere aanvraag afzonderlijk. Hierbij wordt rekening gehouden met de door de Rijksoverheid gestelde maatregelen. Als de maatregelen die van invloed zijn op het houden van evenementen wijzigen, dan kan dat invloed hebben op de beoordeling van uw aanvraag.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen.