bg-img

Filter

Status

Jaar

Toon meer

Onderwerp

Toon meer

Toestemming radio-omroepdienst bij evenement Kerstfeest te Ingelum

Het Commissariaat voor de Media verleent toestemming een radio-omroepdienst voor een bijzonder doel te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement Kerstfeest te Ingelum.

Meer lezen

Toestemming radio-omroepdienst bij evenement Drive-in bioscoop Hamer

Het Commissariaat voor de Media verleent toestemming een radio-omroepdienst voor een bijzonder doel te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement Drive-in bioscoop Hamer.

Meer lezen

Toestemming radio-omroepdienst bij evenement Club Mikmak

Het Commissariaat voor de Media verleent toestemming een radio-omroepdienst voor een bijzonder doel te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement Club Mikmak.

Meer lezen

Toestemming radio-omroepdienst bij evenement Drive-in bioscoop OGD

Het Commissariaat voor de Media verleent toestemming een radio-omroepdienst voor een bijzonder doel te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement Drive-in bioscoop OGD.

Meer lezen

Toestemming radio-omroepdienst bij evenement Studio Eastermar inzameling

Het Commissariaat voor de Media verleent toestemming een radio-omroepdienst voor een bijzonder doel te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement Studio Eastermar inzameling.

Meer lezen

Toestemming The Walt Disney Company

Het Commissariaat voor de Media besluit The Walt Disney Company (Benelux) B.V. met ingang van 14 februari 2022 voor een periode van vijf jaar toestemming te verlenen om als commerciële media-instelling een commerciële televisieomroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam 'Disney Cha...

Meer lezen
stripes
Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen.