bg-img

Filter

Status

Jaar

Toon meer

Onderwerp

Toon meer

Toestemming Drive-in bioscoop voor medewerkers

Het Commissariaat voor de Media verleent toestemming een radio-omroepdienst voor een bijzonder doel te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Drive-in bioscoop voor medewerkers”.

Meer lezen

Intrekking toestemming Amplivier Radio

Het Commissariaat voor de Media trekt de toestemming verleend aan verzoeker voor het verzorgen van een commerciële radio-omroepdienst met de naam "Amplivier Radio” met ingang van 31 december 2021 in.

Meer lezen

Toestemming Rivierenland Radio

Het Commissariaat voor de Media besluit Stichting Rivierenland Media met ingang van 3 november 2021 voor een periode van vijf jaar toestemming te verlenen om als commerciële media-instelling een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam “Rivierenland Radio”.

Meer lezen

Toestemming Kilrock

Het Commissariaat voor de Media besluit verzoeker met ingang van 14 februari 2022 voor een periode van vijf jaar toestemming te verlenen om als commerciële media-instelling een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam “Kilrock”.

Meer lezen

Aanwijzing Lokale Omroep Zeewolde

Het Commissariaat voor de Media besluit Lokale Omroep Zeewolde aan te wijzen als lokale publieke media-instelling voor de verzorging van de publieke mediadiensten in de gemeente Zeewolde.

Meer lezen

Toestemming radio-omroepdienst bij evenement VRN voor Hospice Nijkerk

Het Commissariaat voor de Media verleent toestemming een radio-omroepdienst voor een bijzonder doel te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement VRN voor Hospice Nijkerk.

Meer lezen
stripes
Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen.